Magnesium

 

Magnesium

Van cliënten in de praktijk en van mensen die ik naast mijn werkzaamheden zie en spreek, hoor ik vaak dat zij moe zijn. Iedereen heeft het op het werk en privé druk en we hebben steeds minder tijd voor ons zelf, waardoor er een tekort aan magnesium kan ontstaan. Bij een tekort aan magnesium is de vermoeidheid blijvend aanwezig.

Waarom magnesium:
Het mineraal magnesium is misschien niet erg bekend, maar het is bij veel lichaamsprocessen betrokken. Het is nodig voor de aanmaak van hormonen. Helpt bij de opbouw van spieren en botten, bij de regeling van de spijsvertering. De energieproductie en de stofwisseling van vetten, eiwitten en koolhydraten. Het zorgt voor ontspanning van spieren en zenuwen en voor het goed functioneren van het hart en het zenuwstelsel.
Magnesium wordt daarom ook wel het ‘anti-stressmineraal’ genoemd.

Wat doet magnesium:
Het ontspant spieren en zenuwen op een natuurlijke wijze. Het zorgt voor evenwicht in de calciumopname en het herstelt het magnesiumgehalte in het lichaam tot een gezond niveau.
Na inname is er direct effect. Gebruikers geven aan beter te slapen en minder moe te zijn. Daarnaast nemen spierpijn en gewrichtspijn af.

Miljoenen mensen lijden dagelijks aan onderstaande symptomen, die sterk kunnen worden verbeterd of volledig verdwijnen door de hoeveelheid magnesium in het lichaam te herstellen:

 • Energietekort
 • Vermoeidheid
 • Zwakte
 • PMS en hormonale disbalans
 • Slaapproblemen
 • Botontkalking
 • Spierkrampen en -spasmen
 • Rusteloze benen
 • Hartritmestoornissen
 • Hoofdpijn en migraine
 • Angsten
 • Nervositeit en stress
 • Prikkelbaarheid
 • Tinnitus

Onderstaande magnesium producten zijn bij Magna Mater te koop.

 

Mag 365 Passievrucht 150 gr – € 16.95
Magnesium met een milde citrussmaak, gezoet met stevia-glycociden.

Mag365 Passievrucht

 

Mag 365 Citroen 150 gr – € 16,95
Magnesium met Citroen smaak.

Mag365 Citroen

 

Mag 365 Plus Calcium 210 gr – € 26.95
Magnesium Plus Calcium is gluten- en suikervrij. Bestaat uit 3 delen magnesium en 2 delen calcium, kalium en vitamine C, D3, K2, borium en zink.

Mag365  Calcium Plus

Gebruiksadvies:
Wanneer heet water aan de Mag365 poeder wordt toegevoegd ontstaat er magnesiumcitraat, een hoog absorbeerbare vorm van magnesium. De opgeloste magnesium wordt makkelijk door het lichaam opgenomen
Oplossen in 30-60 ml heet water. Laat het geheel bruisen en voeg er daarna meer heet water en/ of een theezakje aan toe. U kunt er ook koud water aan toevoegen en het koud drinken.
Begin met 1 theelepel (of minder) per dag en verhoog de inname geleidelijk naar 2 tot maximaal 3 theelepels. Als de ontlasting normaal en soepel blijft, is dit de optimale hoeveelheid. Sommige mensen zullen met een halve theelepel moeten beginnen om dit geleidelijk op te bouwen naar een hogere hoeveelheid. In plaats van eenmaal per dag 2 theelepels tegelijk op te lossen, is het beter om dit te verdelen over de dag.

Meer informatie of magnesium kopen:
06-43090496, of vul het onderstaande formulier in.

Alle voor 14.00 uur bestelde artikelen worden als het een werkdag betreft dezelfde dag ter verzending aangeboden. Bestellingen op zaterdag, zondag of op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag aangeboden.

De verzendkosten bij een bestelling zijn:
tot en met € 45,00 – € 5,95
boven de €45,00 – € 2,85
boven de € 60,00 gratis
Is het afleveradres in de nabije omgeving dan wordt de bestelling kosteloos bezorgd.

Belangrijke info: Het kan zijn dat het formulier niet goed functioneert. Hier wordt aan gewerkt. Voor bestellingen kunt U mij ook bellen op 0643090496.

Bij bestelling van meerdere potten, gaarne het aantal in het veld opmerkingen/bericht vermelden.