Magnesium

Van cliënten in de praktijk en van mensen die ik naast mijn werkzaamheden zie en spreek, hoor ik vaak dat zij moe zijn. Iedereen heeft het op het werk en privé druk en we hebben steeds minder tijd voor ons zelf, waardoor er een tekort aan magnesium kan ontstaan. Bij een tekort aan magnesium is de vermoeidheid blijvend aanwezig.

Waarom magnesium:
Het mineraal magnesium is misschien niet erg bekend, maar het is bij veel lichaamsprocessen betrokken. Het is nodig voor de aanmaak van hormonen. Helpt bij de opbouw van spieren en botten, bij de regeling van de spijsvertering. De energieproductie en de stofwisseling van vetten, eiwitten en koolhydraten. Het zorgt voor ontspanning van spieren en zenuwen en voor het goed functioneren van het hart en het zenuwstelsel.
Magnesium wordt daarom ook wel het ‘anti-stressmineraal’ genoemd.

Wat doet magnesium:
Het ontspant spieren en zenuwen op een natuurlijke wijze. Het zorgt voor evenwicht in de calciumopname en het herstelt het magnesiumgehalte in het lichaam tot een gezond niveau.
Na inname is er direct effect. Gebruikers geven aan beter te slapen en minder moe te zijn. Daarnaast nemen spierpijn en gewrichtspijn af.

Miljoenen mensen lijden dagelijks aan onderstaande symptomen, die sterk kunnen worden verbeterd of volledig verdwijnen door de hoeveelheid magnesium in het lichaam te herstellen:

Energietekort
Vermoeidheid
Zwakte
PMS en hormonale disbalans
Slaapproblemen
Botontkalking
Spierkrampen en -spasmen
Rusteloze benen
Hartritmestoornissen
Hoofdpijn en migraine
Angsten
Nervositeit en stress
Prikkelbaarheid
Tinnitus

Onderstaande magnesium producten zijn bij Magna Mater te koop.

Mag 365 Passievrucht 150 gr – € 16.95
Magnesium met een milde citrussmaak, gezoet met stevia-glycociden.

Mag 365 Citroen 150 gr – € 16,95
Magnesium met Citroen smaak.

 

Mag 365 Plus Calcium 210 gr – € 26.95
Magnesium Plus Calcium is gluten- en suikervrij. Bestaat uit 3 delen magnesium en 2 delen calcium, kalium en vitamine C, D3, K2, borium en zink.

Gebruiksadvies:
Wanneer heet water aan de Mag365 poeder wordt toegevoegd ontstaat er magnesiumcitraat, een hoog absorbeerbare vorm van magnesium. De opgeloste magnesium wordt makkelijk door het lichaam opgenomen
Oplossen in 30-60 ml heet water. Laat het geheel bruisen en voeg er daarna meer heet water en/ of een theezakje aan toe. U kunt er ook koud water aan toevoegen en het koud drinken.
Begin met 1 theelepel (of minder) per dag en verhoog de inname geleidelijk naar 2 tot maximaal 3 theelepels. Als de ontlasting normaal en soepel blijft, is dit de optimale hoeveelheid. Sommige mensen zullen met een halve theelepel moeten beginnen om dit geleidelijk op te bouwen naar een hogere hoeveelheid. In plaats van eenmaal per dag 2 theelepels tegelijk op te lossen, is het beter om dit te verdelen over de dag.

Meer informatie of magnesium kopen:
06-43090496, of vul het onderstaande formulier in.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Voer hier Uw 06 nummer in
Voor grotere aantallen even telefonisch contact opnemen a.u.b.
Voor grotere aantallen even telefonisch contact opnemen a.u.b.
Voor grotere aantallen even telefonisch contact opnemen a.u.b.

Alle voor 14.00 uur bestelde artikelen worden als het een werkdag betreft dezelfde dag ter verzending aangeboden. Bestellingen op zaterdag, zondag of op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag aangeboden.

De verzendkosten bij een bestelling zijn:
tot en met € 45,00 – € 6,45
boven de €45,00 – € 3,25
boven de € 60,00 gratis
Is het afleveradres in de nabije omgeving dan wordt de bestelling kosteloos bezorgd.

Belangrijke informatie: indien U geen reactie ontvangt binnen 24 uur, gaarne even bellen op 0643090496.